HOE KLINKT HET ONBEKENDE?
Wie nieuwsgierig is, ontdekt de mooiste en gekste dingen. Dit bewijzen Diamanda, Marcus en Yanna in hun zoektocht naar de klank van het onbekende. Trio Diamanda neemt het publiek mee op een muzikale reis langs de Goldbergvariaties van Bach, de hedendaagse composities van Garth Knox en de energieke melodieŽn uit de Ierse Folk tradities.

Vreemde Streken is een fysiek concert, waarin de drie musici als ware pioniers de grenzen van een poŽtisch klanklandschap verkennen en muzikale werelden laten samensmelten met hun instrument. Experimentele en volkse klanken, met een herkenbaar Bachiaans patroon als houvast voor de jonge luisteraar.

 

 

 

TRIO DIAMANDA is een klassieke strijktrioformatie gevormd rondom rising star violiste Diamanda Dramm (Dutch Classical Talent 2018) met Yanna Pelser op altviool en Marcus van den Munckhof op cello. Alle drie de musici worden gekenmerkt door een onderzoekende houding, en wereldwijd spannende muzikale samenwerkingen. diamandadramm.com

viool Diamanda La Berge Dramm
altviool Yanna Pelser
cello Marcus van den Munckhof

Regie en Choreografie Beppie Blankert

Een productie van Oorkaan
muziek voor een jong publiek

Jeugdmuziekgezelschap Oorkaan speelt met professionele musici theatrale concerten voor een jong publiek. Oorkaan laat zo veel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek ontdekken. Klassieke muziek uit de hele wereld van vroeger en nu.
Je kijkt je oren uit!

 

muzikaal advies David Dramm
kostuum & advies toneelbeeld Sacha Zwiers
decorstukken Violette SchŲnberger
lichtontwerp Kees van Zelst
dramaturgie Erin Coppens, Caecilia Thunnissen
tourtechniek Rob Touwslager

 

Speellijst:

 

 
9 maart 2022
10 maart 2022 
15 maart 2022
17 maart 2022
21 maart 2022
22 maart 2022
5 april 2022
DRU Cultuurfabriek Ulft    
DRU Cultuurfabriek Ulft  
De Kring Roosendaal
CC Fidei et Arti Oudenbosch
Tiliander Cultuurcentrum Oisterwijk
Tiliander Cultuurcentrum Oisterwijk
Munttheater Weert